Juhli kanssamme!

LUMOAVA TÄYTTÄÄ 14 VUOTTA!

Meillä on synttärit! Täytämme 3. lokakuuta 14 vuotta. Olemme 14-vuotisen matkamme aikana olleet mukana monessa tunteikkaassa hetkessä ihmisten elämässä ja alusta lähtien olemme halunneet luoda koruja, jotka herättävät meidät tuntemaan vuodesta toiseen. Erikoistaitomme on luoda käsin jotain kaunista ja sen avulla auttaa ihmisiä kertomaan tunteensa ja välittämään viestinsä - elämän suurissa ja pienissä merkityksellisissä hetkissä. Kiitos, että olette matkassamme mukana! 

ENSIMMÄISET KORUMME

Muistatko vielä Pihlan, joka varmasti on ollut monen ensikosketus koruihimme? Tai siro Bella, joka on Pihlan tavoin yksiä ensimmäisiä korujamme? Jos kaipaat tyyliisi jotain rouheampaa, ihastut ehdottomasti Soturi-sarjaamme.

KATSO KAIKKI NAISTEN KORUT

RAKASTETUIMMAT KORUMME

Yksi rakastetuimmista koruistamme on ehdottomasti muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelema Linnunrata-sarja, joka on ajaton ja sopii jokapäiväiseen käyttöön. Muotoilijamme Inni Pärnäsen suunnittelema Verso-sarja on myös yksi suosituimmista korusarjoistamme.

KATSO KAIKKI NAISTEN KORUT

UUTUUSKORUMME

Olemme lisänneet mallistoomme upeita uutuuksia. Tulevaan juhlakauteen olemme lisänneet Heikki Hartikaisen tyylikkään Oiva-korusarjan.  Inni Pärnäsen Tanssi-sarja taas tuo mallistoomme näyttävyyttä. Nämä korut huomataan! Myös Eelis Aleksin Tanssi ja Salla Räsäsen Metsäkukkia ovat uusia upeita lisäyksiä mallistoomme. Syksyn vanerikorvakorumalliksi valikoitui Verso, jonka neljä täyteläistä värivaihtoehtoa huokuvat syksyn tunnelmaa.

KATSO KAIKKI UUTUUDET
hopeiset muumin korvakorut

LUMOAVA X MOOMIN

Lumoava x Moomin -koruihin on ikuistettu rakastetuimpia Muumihahmoja ja tunteikkaita muumihetkiä. Koristaisiko rannettasi tänä syksynä hopeinen Seikkailu-rannekoru, jossa ihastuttaa veikeä Pikku Myy? Ja kukapa voisi vastustaa herkkää Rakkaus-riipusta, jossa esiintyvät kaulakkain suloiset Muumipeikko ja Niiskuneiti.

IHASTU VALIKOIMAAN
0
    0
    Ostoskorisi