Ystävänpäivälahjat

 

Ystävänpäivä on kohta taas täällä ja on aika muistaa tärkeitä ihmisiä elämässämme! Maailmalla ystävänpäivää vietetään lähinnä rakastavaisten päivänä, mutta Suomessa enemmänkin ystävyyden juhlana. Ystävänpäivän perinteisiin kuuluu korttien lähettäminen, rusettiluistelut ja luonnollisesti pienten ystävänpäivälahjojen antaminen ystäville ja rakkaille. Tältä sivulta löydät meidän vinkit lumoavaan ystävänpäivälahjaan, jolla voit kertoa sinulle tärkeälle ihmiselle tunteistasi. Katso lahjavinkit alta!

Uutuussarjamme Primavera on loistava valinta lahjaksi ystävälle, rakkaalle tai muuten tärkeälle ihmiselle ja sen merkitystä voit lisätä piilottamalla sisälle pienen muiston. Sarjan riipukset ovat medaljonkeja, joista isomman sisälle mahdut sujauttamaan jonkin pienen esineen, valokuvan tai kirjeen ja pienempään medaljonkiin voit kaiverruttaa pienen viestin. Pienen medaljongin voit myös halutessasi jakaa ja antaa siitä toisen puolen vaikka ystävällesi!

Primavera lahjaksi ystävälle tai rakkaalle

Valitse korulahja täynnä rakkautta

Muotoilijamme Katri Niskasen suunnittelema Love-korusarja on ihana lahja niin ystävälle kuin puolisolle. Sen avulla voit kertoa, kuinka tärkeä lahjansaaja sinulle on.

Sydänkorut

Löydä lahjasi rakastetuimpien sydänkorujemme joukosta. Korusarjat kokonaisuudessaan näet niiden sivuilta: Bella, Rakkain, Hertta, Hento ja Hali.

Ystävälle sopivat korut

Hetki– ja Silta-korusarjojen runot kertovat vahvasta siteestä, joka ystävienkin välillä on ja ne ovat ihana lahja erityisesti pelkistetyn tyylin ystäville. Onnekas-sarjamme avulla voit toivottaa ystävälle onnea tulevaan.

Ystävänpäivälahjat miehelle

Miesten riipukset, kalvosinnapit ja solmioneulat ovat kestäviä lahjoja, joilla voit kertoa rakkaallesi, kuinka paljon hänestä välität. Jos kaipaat lisää vaihtoehtoja, niin katso kaikki miesten korumme täältä.

Anna rakkaallesi lahjaksi riipus tai kaulakoru.

RIIPUKSET JA KAULAKORUT

Etsitkö lahjaksi korvakoruja? Katso kaikki korvakorumme täältä.

KORVAKORUT