Ystävänpäivä

Ystävänpäivää on vietetty Suomessakin jo 1980-luvulta lähtien. Maailmalla ystävänpäivää vietetään lähinnä rakastavaisten päivänä, mutta Suomessa enemmänkin ystävyyden juhlana. Ystävänpäivän perinteisiin on kuulunut korttien lähettämistä, rusettiluisteluita ja luonnollisesti pienten ystävänpäivälahjojen antamista ystäville ja rakkaille.

Serenadi

PauliinaK:n Serenadi-sarja on sievän siro korusarja, josta ystävänpäivään julkaisimme sievän pienen kuuriipuksen. Serenadi sopii annettavaksi omalle kullalle, mutta yhtä hyvin rakkaalle ystävällekin.

Kaipuuni laulut taivaankannella kulkee
Piirtyvät taulut syliin hellästi sulkee

season jewel

Hento

Carina Blomqvistin Hento-sarjaan toimme täydennyksenä pienen sydänriipuksen, joka on ihana lahja omalle sydänystävälle tai mielitietylle.

Liikkeissään vieno, suloisen hentoon
siivekäs hieno käy häilyvään lentoon
Siipiään koittaa, uskallus karttuu
pelkonsa voittaa, kun tuulehen tarttuu

season jewel

Soulmates – ystävyyden juhlistus

Katri Niskasen Soulmates-korusarja juhlistaa ystävyyttä kaikissa muodoissaan. Sarjan ”My Unicorn”, ”Memories Stay Forever” ja ”Always Be You” sanomilla voit välittää ystävällesi haluamasi viestin.

Sydänkorut

Ystävänpäivälahja rakkaalle on usein sydänkoru, ja keräsimme tähän korusarjoistamme esimerkkejä sopivista rakkaudenosoituksista. Koko korusarjat näet niiden sivuilta: Bella, Hertta, Riemu, Lumikki, Hento, Helmi ja Rakkain. Love-sarjamme itsessään julistaa rakkautta, joten mielestämme se sopii loistavasti sydänkorujen rinnalle.

Ystävälle sopivat korut

Etenkin Hetki– ja Silta-korusarjojen runot kertovat vahvasta siteestä, joka ystävienkin välillä on. Näiden sarjojen korut ovat loistavia lahjoja sydänystävälle, jolle haluaa kertoa hänen merkityksestään. Onnekas-sarjamme avulla voi ystävälle toivottaa onnea tulevaan.

Ystävänpäivälahjat miehelle

Tästä löydät ideoita myös miehelle annettaviksi ystävänpäivälahjoiksi. Miesten riipukset, kalvosinnapit ja solmioneulat ovat hyviä lahjoja, joilla voit kertoa rakkaallesi kuinka paljon hänestä välität. Kaikki miesten korumme löydät tältä sivulta: https://lumoava.fi/miesten-korut/

Osallistu ystävänpäiväkilpailuumme Instagramissa ja voita sinulle ja ystävällesi Serenadi- tai Hento-riipukset!

Ystävänpäiväkilpailu
Lue lisää

Anna meidän auttaa! Vastaile muutamaan kysymykseemme, niin saat meiltä lahjaideoita tarpeesi mukaan.

Tarvitsetko lisää lahjaideoita?
Lue lisää
Seuraa meitä