Ystävänpäivää on vietetty Suomessakin jo 1980-luvulta lähtien. Maailmalla ystävänpäivää vietetään lähinnä rakastavaisten päivänä, mutta Suomessa enemmänkin ystävyyden juhlana. Ystävänpäivän perinteisiin on kuulunut korttien lähettämistä, rusettiluisteluita ja luonnollisesti pienten ystävänpäivälahjojen antamista ystäville ja rakkaille.

Helmi

Heikki Hartikaisen Helmi-sarja on sievän siro sydänkorusarja, jonka koruista löytyy versiot helmellä ja ilman. Helmi sopii annettavaksi omalle kullalle, mutta yhtä hyvin rakkaalle ystävällekin. Helmi viekin helposti sydämen, ja sen koruja huomaa käyttävänsä joka päivä.

season jewel

Onnekas

Päivi Keski-Pompun suunnittelema Onnekas-korusarja sopii mainiosti ystävänpäivälahjaksi. Korusarjan korut ovat siroja, ja niiden välityksellä voit toivottaa ystävällesi ikuista onnea. Tänä keväänä korusarja täydentyi pienellä neliapila-riipuksella, joka sopii kokonsa puolesta jatkuvasti käytettäväksi luottokoruksi.

season jewel

Soulmates – ystävyyden juhlistus

Katri Niskasen Soulmates-korusarja juhlistaa ystävyyttä kaikissa muodoissaan. Sarjan ”My Unicorn”, ”Memories Stay Forever” ja ”Always Be You” sanomilla voit välittää ystävällesi haluamasi viestin.

Sydänkorut

Ystävänpäivälahja rakkaalle on usein sydänkoru, ja keräsimmekin tähän korusarjoistamme esimerkkejä sopivista rakkaudenosoituksista. Koko korusarjat näet niiden sivuilta: Bella, Hertta, Riemu, Aarre ja Rakkain.

Ystävälle sopivat korut

Etenkin Hetki- ja Silta-korusarjojen runot kertovat vahvasta siteestä, joka ystävienkin välillä on. Näiden sarjojen korut ovatkin loistavia lahjoja sydänystävälle, jolle haluaa kertoa hänen merkityksestään.

Ystävänpäivälahjat miehelle

Tästä löydät ideoita myös miehelle annettaviksi ystävänpäivälahjoiksi. Miesten riipukset, kalvosinnapit ja solmioneulat ovat hyviä lahjoja, joilla voit kertoa rakkaallesi kuinka paljon hänestä välität. Kaikki miesten korumme löydät tältä sivulta: https://lumoava.fi/miesten-korut/

Osallistu ystävänpäiväkilpailuumme Instagramissa ja voita sinulle ja ystävällesi Helmi- tai Onnekas-korusetit!

Ystävänpäiväkilpailu
Lue lisää

Anna meidän auttaa! Vastaile muutamaan kysymykseemme, niin saat meiltä lahjaideoita tarpeesi mukaan.

Tarvitsetko lisää lahjaideoita?
Lue lisää
Seuraa meitä