Valmistujais- ja ylioppilaslahjat

Pian juhlitaan valmistujaisia, ja monella nuorella alkaa uusi aikakausi elämässään. Olipa kyseessä pääsy ala-asteelta, yläasteelta, toisen asteen koulutuksesta tai ylemmistä oppilaitoksista, nyt on aihetta juhlaan!

Ylioppilas- ja valmistujaislahjaksi ostetaan usein jotain pysyvää, ja korulahja onkin yksi suosituimmista lahjaideoista. Keräsimme tälle sivulle valikoiman nuorten suosikkeja, löytyisikö näistä sopiva valmistujaislahja? Korut löydät myös jälleenmyyjiltämme, etsi lähin kauppiaasi täältä.

Solina

Heikki Hartikainen sai inspiraationsa Solinaan keväisestä purosta, joka kirmaa kohti suurempia vesiä pirskahdellen ja vaahdoten.

Kaihoisa kohina ei enää samoin soi
Kuuntele tarkasti, et erehtyä voi

season jewel

Hurma

Hurma on Inni Pärnäsen suunnittelema viehättävä korusarja, joka sai inspiraationsa aasialaisista paperikoristeista, siitä kuinka ne avautuvat pienestä silkkipaperipinosta koristeelliseksi ja moniulotteiseksi kokonaisuudeksi.

Kun kohtaamme aistein avoimin,
tää onkin hetkistä valloittavin

season jewel

Helmi

Heikki Hartikaisen Helmi-korusarjaan kuuluu herttaisia sydänkoruja. Kaikki muut paitsi suurin riipus ovat saatavilla makean veden helmillä tai ilman.

Enemmän kuin silmä näkee,
syvemmin kuin sydän tuntee,
syleilyssä sisimmän,
löydät helmen tärkeimmän

season jewel

Loistava tulevaisuus odottaa

Antamalla lahjaksi korumme, voit samalla välittää lahjansaajalle viestin korusarjan runolla. Näiden korusarjojen avulla voit toivottaa valmistuvalle upeaa tulevaisuutta ja uskoa itseensä.

Muita nuorten suosikkeja

Nuoretkin suosivat entistä enemmän klassisia ja ajattomia koruja. Tässä rakastettuja esimerkkejä nuorille valituista koruista.

Eikö näistä löytynyt sopivaa lahjaa? Vastaa muutamaan kysymykseemme, niin saat lisää lahjaideoita!

Kyllä kiitos!

Lahjakortti verkkokauppaamme on aina pidetty lahja, ja sen avulla voit antaa lahjan saajan valita itse korunsa.

Tutustu lahjakorttiin
Seuraa meitä