Rippilahjat

Ripille pääsy on monelle nuorelle yksi elämän suurimmista tapahtumista, onhan se omalla tavallaan siirtymäriitti kohti aikuisuutta. Konfirmaatio on myös kummille tärkeä tapahtuma, ja usein kummi ostaa konfirmoitavalle rippiristin muistoksi päivästä, mutta myös muut rippilahjat ovat suosittuja. Keräsimme tälle sivulle sekä ristejä että muita nuorten suosikkeja valikoimastamme.

Uurre

Heikki Hartikaisen kevään uutuussarja Uurre sai inspiraationsa maaperämme rouheista kallioista. Kallio edustaa suomalaista pysyvyyttä, vakautta ja uskoa, jota Heikki halusi korusarjaankin tuoda.

Piirtyy jäljet elämän
pintaan uurteen lailla
Kolhutonna sydän on
kokemuksia vailla

 

season jewel

Aarre

Kristian Saarikorven rakastettu Aarre-sarja täydentyi ristiriipuksilla, jotka toistavat sarjan koristeellista muotokieltä.

Katsos, kätkö sydämen
arvoitus on iäinen

season jewel

Muita suosittuja rippiristejä

Eelis Aleksin muotoileman Polku-sarjan pintakuvio kuvastaa itse elämän tietä, välillä kivikkoista ja rosoista. Sarjan ristit ovat olleet todella suosittuja rippilahjoja, katso koko Polku-sarja täältä.

Heikki Hartikaisen Mirha-sarjassa on vaikutteita heraldiikasta, ja sarjan ristejä on kahden mallisia. Pelkistetympää ristiä valmistetaan hopeisena ja koristeellisempaa myös kultaisena.

Carina Blomqvistin Hento-sarja on saanut inspiraationsa perhosesta ja sen elämänkaaresta. Sarja kehottaakin meitä nauttimaan elämästä ja olemaan kiitollinen jokaisesta päivästä.

Ei ne perinteisimmät ristikorut

Kaikki eivät halua kantaa selkeää ristiä kaulassaan, ja mikäpä siinä. Meiltä löytyy myös koruja, joissa risti on mukana, mutta ei niin itsestäänselvänä kuin varsinaisissa rippiristeissä. Tutustu koko korusarjoihin: Lumikki, Soturi, Loisto ja Jääkäri.

Muita nuorten suosikkeja

Haluatko muistaa nuorta lahjalla, mutta et ole itse rippiristiä ostamassa? Ei hätää, tässä sinulle hyviä vaihtoehtoja muista korusarjoistamme! Jos jonkin korun malli miellyttää, niin katso tuotesivun alaosasta myös muut kyseisen sarjan korut.

Jos haluat katsoa kerralla kaikki ristikorumme, suuntaa tiesi tästä eteenpäin!

Katso kaikki ristikorumme
Lue lisää

Anna meidän auttaa! Vastaile muutamaan kysymykseemme, niin saat meiltä lahjaideoita tarpeesi mukaan.

Haluatko lisää lahjaideoita?
Lue lisää
Seuraa meitä