Rippilahjat

Ripille pääsy on monelle nuorelle yksi elämän suurimmista tapahtumista, onhan se omalla tavallaan siirtymäriitti kohti aikuisuutta. Konfirmaatio on myös kummille tärkeä tapahtuma, ja usein kummi ostaa konfirmoitavalle rippiristin muistoksi päivästä, mutta myös muut rippilahjat ovat suosittuja. Keräsimme tälle sivulle sekä ristejä että muita nuorten suosikkeja valikoimastamme.

Säde

Säde on Heikki Hartikaisen muotoilema korusarja, joka sopii loistavasti nuorille. Korujen tyyli on hyvin pelkistetty, joten se sopii myös heille, jotka eivät halua koruilla koreilla. Säde-sarjaan kuuluu ristien lisäksi solmioneula ja kalvosinnapit, sekä hopeisena että kultaisena. Sarjan kullanväristen ristien valmistustapa on ainutlaatuinen, niissä on painettu ohut kultapinta hopeisen ristin päälle.

season jewel

Hento

Carina Blomqvistin muotoilema Hento-sarja on ylistys elämälle, ja se muistuttaa meitä nauttimaan jokaisesta päivästä. Hento-sarja täydentyi kolmella ristillä, jotka sopivat loistavasti rippiristiksi, mutta myös muut korusarjan tuotteet ovat toivottuja rippilahjoja. Koko Hento-sarjan löydät täältä.

season jewel

Muita suosittuja rippiristejä

Eelis Aleksin muotoileman Polku-sarjan pintakuvio kuvastaa itse elämän tietä, välillä kivikkoista ja rosoista. Sarjan ristit ovat olleet todella suosittuja rippilahjoja, katso koko Polku-sarja täältä.

Heikki Hartikaisen Mirha-sarjassa on vaikutteita heraldiikasta, ja sarjan ristejä on kahden mallisia. Pelkistetympää ristiä valmistetaan hopeisena ja koristeellisempaa myös kultaisena.

Ei ne perinteisimmät ristikorut

Kaikki eivät halua kantaa selkeää ristiä kaulassaan, ja mikäpä siinä. Meiltä löytyy myös koruja, joissa risti on mukana, mutta ei niin itsestäänselvänä kuin varsinaisissa rippiristeissä. Tutustu koko korusarjoihin: Lumikki, Soturi, Loisto ja Jääkäri.

Muita nuorten suosikkeja

Haluatko muistaa nuorta lahjalla, mutta et ole itse rippiristiä ostamassa? Ei hätää, tässä sinulle hyviä vaihtoehtoja muista korusarjoistamme! Jos jonkin korun malli miellyttää, niin katso tuotesivun alaosasta myös muut kyseisen sarjan korut.

Jos haluat katsoa kerralla kaikki ristikorumme, suuntaa tiesi tästä eteenpäin!

Katso kaikki ristikorumme
Lue lisää

Anna meidän auttaa! Vastaile muutamaan kysymykseemme, niin saat meiltä lahjaideoita tarpeesi mukaan.

Haluatko lisää lahjaideoita?
Lue lisää
Seuraa meitä