IlmaiNEN toimituS YLI 80€ TILAUKSIIN

Varjo

BANNERIKUVA: Varjo

Varjo

Eelis Aleksi

Haihtuu,
valo sävyineen vaihtuu
Hämärän koittoon, nousen voittoon

Muotoilijamme Eelis Aleksin suunnittelema Varjo on saanut inspiraationsa kuivuneista puista, vanhoista oksista ja piikikkäistä kasveista. Korua kiertävät rouheat puun oksat, jotka kertovat siitä, että talven jälkeen paljaat kuivat oksatkin alkavat kesän tullen vihertää ja kasvattavat vehreät lehdet. Meillä jokaisella on elämässämme valoa ja varjoja, ja ne juuri tekevät meistä kaikista ainutlaatuisia. Koru kuvastaakin sitä, kuinka vaikeuksien kautta selviämme kohti parempaa ja kuinka kokemamme varjon hetket tekevät meistä vahvempia.

Rouhea Varjo on koru kaikenikäisille jokapäiväiseen käyttöön. Korusarja sopii lahjaksi hänelle, jolle haluat kertoa, kuinka ylpeä olet hänen saavutuksistaan ja että olet tukena, mitä ikinä elämä eteen tuokaan.

Kun katsot Varjoa tarkkaan, niin voit nähdä korun keskellä ristin. Eelis Aleksi ei aluksi aikonut tehdä ristikorua, mutta lopulta ristin muoto löysi tiensä koruun ihan sattumalta hänen luonnostellessa korua paperille. Koru sopiikin myös rippilahjaksi sellaiselle, joka ei halua ilmiselvää ristikorua.

Näytetään kaikki 4 tulosta

0
    0
    Ostoskorisi