Toimituskulut
Toimitus- ja käsittelykulut ovat kotimaan toimituksissa 5,90 € tilausta kohden. Jälleenmyyjämyymälöihin toimitettavien noutotilausten toimituskulut ovat ilmaiset. Lumoava Lounge kanta-asiakkaille toimituskulut ovat aina ilmaiset. Kulut näkyvät ostoskorissa.

Ulkomaille toimitettavista tilauksista peritään tilauskohtaisia toimitus- ja käsittelykuluja seuraavasti: 10 € (EU:n sisäiset toimitukset), 15€ muu Eurooppa ja 20 € Euroopan ulkopuolelle.
Mikäli tuotteet toimitetaan EU:n ulkopuolelle, on käyttäjä vastuussa mahdollisista tullaus-, tuonti- tai muista maksuista. Tullauskäytännöt vaihtelevat maittain. Lisätietoja saat paikallisesta tullipisteestä. Mikäli tuote pitää tullata, on Asiakas vastuussa kaikista siihen liittyvistä kuluista sekä ymmärtää, että tullaus voi aiheuttaa viivettä alkuperäiseen toimitusaika-arvioon.

Toimitustavat ja -ajat
Lumoava käsittelee saapuneet tilaukset kahden (2) työpäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Toimitusaika riippuu tuotteen tuotekortilla luvatusta toimitusajasta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta. Jos asiakas antaa luvan ja se on tilauksen koon huomioon ottaen mahdollista toimitetaan tilaus pikkupakettina postilaatikkoon. Kotimaan toimituksiin valittavissa olevat toimitustavat ovat:

• Nouto valtuutetusta jälleenmyyjämyymälästä. Paketti toimitetaan Asiakkaan valitsemaan valtuutettuun Lumoava jälleenmyyjämyymälään tuotteen toimitusaikalupauksen mukaisesti ja Asiakkaalle lähetetään tekstiviesti kun paketti on noudettavissa. Paketin voi noutaa myymälän aukioloaikoina henkilöllisyytensä todistamalla.

Nouto Postin pakettiautomaatista. Paketti toimitetaan valittuun Postin pakettiautomaattiin 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen lähetyksestä ja asiakkaalle lähetetään lokeron avauskoodilla varustettu tekstiviesti kun paketti on noudettavissa. Paketin voi noutaa pakettiautomaatista lokeron avauskoodilla valitun automaatin aukioloaikoina.

Nouto Matkahuollon noutopisteestä. Paketti toimitetaan valittuun toimipisteeseen 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen lähetyksestä ja asiakkaalle lähetetään tekstiviesti kun paketti on noudettavissa. Paketin voi noutaa valitsemasi noutopisteen aukioloaikoina henkilöllisyytensä todistamalla.

Pikkupaketti postilaatikkoon. Posti toimittaa postilaatikosta mahtuvan pikkupaketin suoraan kotiin 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksen lähetyksestä. HUOM! Mahdollista vain tilauksen koon sen salliessa – ei koskaan jos tilauksessa on enemmän kuin 1 tuote tai tuote ei tuotepakkauksen kanssa mahdu postilaatikkoon.

Ulkomaan toimitukset tehdään yleensä käyttäen DHL Express -palvelua ja toimitusaika riippuu kohdemaasta, ollen yleensä joitakin päiviä.
Kun tilaus on postitettu saa asiakas tilauksen yhteydessä ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen linkin, josta pääsee seuraamaan tilauksen kulkua.

Mikäli tuotteen lähetys viivästyy huomattavasti, Lumoavan asiakaspalvelu ottaa Asiakkaaseen yhteyttä sen sähköpostiosoitteen kautta, jonka Asiakas on ilmoittanut tilauksen yhteydessä.
Lumoava pidättää oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan Asiakkaalle 30 päivän kuluessa.

Seuraa meitä