TILAUSOHJEET

Lumoava-verkkokauppa on tarkoitettu täysi-ikäisille ja täysivaltaisille yksityishenkilöille. Verkkokaupan asiakas hyväksyy, että hänen luovuttamiaan tietoja voidaan käsitellä Verkkokaupan palveluiden ja toiminnan hoitamista varten. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää. Tietoja ei myöskään luovuteta kolmansille osapuolille, ellei kyseessä ole viranomainen.

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Tämän lisäksi veloitetaan toimitus- ja käsittelykulut, jotka kuvattu tarkemmin täällä (linkki toimitus kohtaan).

Voit tehdä tuotteiden tilauksen Verkkokaupassa joko rekisteröitymällä Verkkokaupan käyttäjäksi tai ilman rekisteröitymistä. Tehty tilaus sitoo sinua ja hyväksyttyäsi ehdot olet velvollinen maksamaan tilauksen.

Lumoava-verkkokaupan tarkemmat kuluttajaehdot ovat luettavissa tästä linkistä.

Tilaaminen
Lisättyäsi ostoskoriin haluamasi tuotteet voit siirtyä viimeistelemään tilauksesi. Lisää yhteystietosi. Voit halutessasi rekisteröityä Lumoava Lounge -kanta-asiakkaaksi tai vaihtoehtoisesti voit käyttää olemassa olevia Lumoava Lounge -tunnuksiasi. Jälkimmäisessä tapauksessa tarkasta, että tietosi ovat ajan tasalla.

Tietojen antamisen jälkeen sinun on hyväksyttävä voimassa olevat Lumoava-verkkokaupan käyttöehdot sekä valittava toimitustapa. Tilausten noutopisteinä toimivat valtuutetut Lumoava-jälleenmyyjät sekä Postin ja Matkahuollon noutopisteet.

Noutopisteen valitsemisen jälkeen valitse maksutapasi.

Maksaminen
Lumoava-verkkokaupassa on käytössä seuraavat maksutavat:

  • Paytrailin kautta:
    Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express)
    Verkkopankit (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki, S-Pankki, POP Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, OmaSäästöpankki)
    Collector-Lasku tai -osamaksu
  • Maksa myöhemmin -lasku ja Pilko maksusi -osamaksu Klarnalta

Tilaus- ja toimistusvahvistus
Onnistuneen tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kun tilauksesi on käsitelty, saat vielä erillisen toimitusvahvistuksen, josta löytyvällä seurantakoodilla voit seurata lähetyksesi etenemistä.

Saat vielä saapumisilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä. Noutaessasi tilauksen jälleenmyyjältä, sinun on esitettävä Lumoava-verkkokaupan saapumisilmoitus sekä todistettava henkilöllisyytesi.

Toimitusmaksut
Toimitukseen lisätään toimitus- ja käsittelykulut aina tilauskohtaisesti. Toimituskulut löydät täältä.

Toimitusaika
Tilauksesi lähetetään 2-7 arkipäivän sisällä siitä, kun tilaus on saapunut meille. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli lähetys viivästyy.

Vaihto ja palautus
Sinulla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 vuorokauden kuluttua tilauksen vastaanottamisesta. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske sivustolla tilaustuotteiksi merkittyjä tuotteita, kaiverrettuja tai laseroituja tuotteita eikä tuotteita, joita on muutettu erityistoivomusten mukaisesti. Ennen vaihtoa tai palautusta otathan yhteyttä asiakaspalveluumme lumoavashop@lumoava.fi tai 040 304 0226. Palauttamisesta ei aiheudu sinulle lisäkustannuksia.

Tutustu palautusehtoihin ja palautusohjeisiin.

Takuu
Kaikilla Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Saurum Osakeyhtiön myöntämä kahden vuoden takuu valmistusvirheiden osalta. Takuu ei koske normaaleja käyttöön ja kulumiseen liittyviä vikoja eikä tilanteita, joissa tuotteen virheellisyys tai rikkoutuminen on aiheutunut tapaturmasta, tuotteen ohjeiden tai käyttötarkoituksen vastaisesta käytöstä tai hoidosta tai muusta vastuullasi olevasta seikasta.

Mikäli havaitset tuotteessa virheen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian. Takuuasioissa sinulla tulee olla aina tallessa alkuperäinen ostotosite. Takuuasioissa olethan yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun lumoavashop@lumoava.fi.

Tutustu takuuehtoihin.

Seuraa meitä