LUMOAVA LOUNGE KANTA-ASIAKKAIDEN PISTEJÄRJESTELMÄ

Lumoava kanta-asiakkaana eli ”loungelaisena” saat jokaisesta verkkokauppamme (huom. koskee vain www.lumoava.fi osoitteessa tehtyjä Lumoava verkkokaupan tilauksia) kautta tehdystä tilauksesta Lumoava lounge-pisteitä, joilla voit hankkia vapaavalintaisia pistetuotteita.

Lumoava lounge-pisteiden kertyminen
Saat loungelaisena tilauksesi jokaista euroa kohden yhden pisteen. Esimerkiksi 89 euron tilauksesta saat 89 lounge-pistettä.

Pistesaldosi näet omalla sivullasi ”Pisteet”-otsikon alla. Lumoavalla on oikeus korjata pistesaldoa esimerkiksi tuotteen palautuksen yhteydessä.

Lounge-pistetuotteiden hankkiminen
Pistetuotteen lunastaminen edellyttää vähintään yhtä ostosta.
Kerätyillä pisteillä voit hankkia pistetuotteita vaihtuvasta pistetuotevalikoimasta. Voit tarkastella tämänhetkistä pistetuotevalikoimaa ”Pisteet”-valikon takaa kun olet sisäänkirjautuneena loungeen. Valikoima sisältää mallistosta löytyviä Lumoava tuotteita sekä ekslusiivisia Lumoava tuotteita, joita voi hankkia ainoastaan loungepisteillä! Valikoima vaihtelee ja tuotteita on saatavilla vain rajattu erä.

Pistetuotteet lunastetaan verkkokaupan lounge-osiossa erillisellä lomakkeella. Voit lunastaa haluamasi pistetuotteet valitsemalla tuotteet ”Pisteet”-osiossa ja täyttämällä tuotteiden alle avautuvan lomakkeen verkkokauppaostoksesi jälkeen. Ostojesi kerryttämä pistesaldo kirjautuu lounge-tilillesi välittömästi ostoksen jälkeen. Kun olet valinnut lunastettavan pistetuotteen ja tarkistanut osoitetiedot paina ”Lunasta tuote” nappia. Pistetuotetilauksen toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Teethän tilauksesi ja pistetuotevalintasi huolellisesti, sillä lunastettuja pistetuotteita ei voi vaihtaa jälkeenpäin. Pistetuotevalintoja ei myöskään voi muuttaa tai täydentää tilauksen lähettämisen jälkeen. Lumoavalla on oikeus tarvittaessa muuttaa pistetuotteiden pistearvoa pienemmäksi tai suuremmaksi. Tästä syystä pistetuotteiden pistearvot voivat vaihdella. Jos pistetuotteiden lunastamisessa havaitaan väärinkäytöksiä tai pistetuotteen lunastamisen perusteena ollut ostos palautetaan on Lumoavalla oikeus laskuttaa lunastettu pistetuote asiakkaalta.

Pisteiden voimassaoloaika
Pisteet ovat voimassa (2) kaksi vuotta ostopäivästä. Mikäli et ole käyttänyt pisteitäsi kahden vuoden sisällä, pistesaldosi nollautuu.

Erityishuomioita
Mikäli lunastetun pistetuotteen pistesaldon peruste on palautettu on Lumoavalla oikeus laskuttaa pistetuote asiakkaalta.
Postimaksut eivät kerrytä pistesaldoa.
Lounge-pisteet alkavat kertyä 1.10.2018 ja sen jälkeen tehdyistä ostoksista.

Seuraa meitä