• Kun sanat eivät riitä

  Kerro rakkaallesi, kuinka tärkeä hän on ja hemmottele häntä ikimuistoisella lahjalla, joka koskettaa, koristaa ja lumoaa.  Korumme on kestävä ja eettinen valinta ja sellaisen hankkimalla tuet suomalaista työtä.
  TUTUSTU VALIKOIMAAN
 • Suomalaista muotoilua kotiin

  Tuo kotiisi talven tunnelmaa rakastetuilla kodintuotteillamme, jotka saavat inspiraationsa niin Suomen ainutlaatuisesta luonnosta ja pienistä hetkistä kuin elämän suurista tunteista.
  TUTUSTU KOTI-MALLISTOOMME

SUOSITUIMMAT KATEGORIAMME

Laajasta valikoimastamme löydät korun kaikkiin elämäsi hetkiin. Tutustu ja lumoudu! 

TÄMÄN HETKEN SUOSITUIMMAT KORVAKORUT

Löydä tämän hetken myydyimmät korvakorumme. Valitse suosikkisi itsellesi tai lahjaksi!

Näytetään kaikki 5 tulosta

KATSO KAIKKI MYYDYIMMÄT TUOTTEET

UUSIMMAT TUOTTEEMME

Ihastu lumoaviin koru-uutuuksiimme. Valitse niiden joukosta koru osaksi merkityksellisiä hetkiäsi.

KATSO KAIKKI UUTUUDET

IHASTUTTAVAT KORVAKORUT PIRISTÄVÄT PÄIVÄÄ


Talvipäivän piristys on ihanat korvakorut! Valikoimastamme löydät sekä pieniä ja siroja korvakoruja että vähän isompia ja näyttävämpiäkin. Korvakoruilla saat helposti lisättyä ripauksen jotain erityistä asuusi. Kauniit korvakorut ovat myös ihana lahja – yllätä niillä ystäväsi tai rakkaasi.
KAIKKI KORVAKORUT

SUOMALAISET DESIGN-KORUT

MERKITYKSELLISIIN HETKIIN

Valmistamme korumme käsityönä Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Korualan ammattilaistemme käsissä kierrätetty jalometalli saa uuden muodon ja elämän. Suunnittelijoidemme luomat mallit muuttuvat todeksi kultaseppiemme käsissä – ja näin syntyneen korun avulla sinä voit näyttää tunteesi, muistaa lähimmäistäsi tai hemmotella itseäsi!
LUE TARINAMME

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä kanta-asiakkaaksemme kuulet uutisemme ensimmäisenä, nautit aina ilmaisista toimituskuluista ja saat muita jäsenetuja. Liity nyt ja saat -15% etukoodin seuraavaan tilaukseesi!
LIITY NYT
0
  0
  Ostoskorisi